Urnik dela restavracije DIC
ZAJTRK | od 6.00 do 8.00 ure |
KOSILO | od 11.00 do 16.00 ure |
VEČERJA | od 18.00 do 20.30 ure |
Dijaki lahko po večerji, do 21.00 v jedilnici oz. na liniji dobijo kruh, pa tudi dodaten obrok, če je hrana ostala od večerje.
Zdrava kuhinja in restavracija / menza za študente, dijake in zunanje abonente v Ljubljani
Pripravljamo zdravo uravnoteženo prehrano, upoštevamo različne prehranske navade, zdravstvene in druge posebnosti pri prehranjevanju. Vsak dan sta na izbiro dva menija, mesni in vegetarijanski, samopostrežni solatni bar, izbor juh in kruha, čaj ali kompot. Prirejamo kulinarične dneve s pripravo jedi posameznih slovenskih pokrajin ali drugih nacionalnih kuhinj.
- Zdrava uravnotežena prehrana, upoštevanje različnih prehrambenih navad, zdravstvene in druge posebnosti pri prehranjevanju.
- Stalna ponudba dveh menijev
- vegetarijanska prehrana
- dietna prehrana (z zdravniškim potrdilom)
- prirejanje kulinaričnih večerov s pripravo jedi posameznih slovenskih pokrajin ali drugih nacionalnih kuhinj
- Samopostrežni zajtrk, samopostrežni solatni bar, izbor juh in kruha
DOKUMENT – Prehrana v Dijaškem domu Ivana Cankarja
Vodja prehrane v DIC-u
Barbara Erjavec, univ. dipl. ing. živ. tehnolog
Vodjo prehrane najdete v kletnih prostorih B stavbe. Nanjo se lahko obrnete v primeru, če potrebujete dietno prehrano.
Če imate predloge, pripombe in seveda pohvale glede prehrane ji lahko to sporočite osebno, lahko pa ji pišete tudi na elektronski naslov barbara.erjavec@dic.si
Vsa vaša mnenja so zaželjena!